Sant Valenti.. Edició Imprescindible

#Noticias Blog 04 febrero 2019


Ja tenim el mes de Gener liquidat i fa 4 dies que em començat el mes de Febrer ; un dels mes especials  per moltes i molts de vosaltres si esteu o no enamorades/enamorats...


Com ja sabeu el Gener l'empresa va decidir tirar la casa per la finestra llançant el mercat una promoció espectacular  amb doble vas !!   Ens van presentar L' Edició Imprescindible.


Tan espectacular va ser i es que a decidit ampliar-la , si si com esteu llegint  Fins el dia 11 de Febrer.


Una promoció fántastica que consisteix  en un súper pack espectacualar que segur us enamora a moltes de vosaltres a simple vista  ja que sempre amb pregunteu cuant sortira una edició amb un segon vas i la bossa de transport !  I ara en aquests moments teniu l 'ocasió perfecte .!


Dir-vos que encara esteu a temps de aconseguir aquesta edició .


Jo us diria i us dic que no us u penseu massa o gens ja que ocasions especials com aquestes poques vegades passen !


Només cal que us poseu en contacte amb mí a través de la meva blogoesfera  per informar-vos sense cap tipus de compromís  de com podeu tenir el Thermomix® Tm5 a la cuina de casa vostra en questió de dies !..


EDICIÓ IMPRESCINDIBLE AMB SEGON VAS I BOSSA DE TRANSPORT FINS 11 DE FEBRER.No deixis escapar la oportunitat i contacta amb mí desde avui mateix a través de la meva blogosfera clickant la opció Te llamo Gratis..