La Vuelta al Cole

#Noticias Blog 02 agosto 2019

Alguns de nosaltres acabem  les vacances per altres tot just les comencen ara a l'agost  i  per els més menuts de la casa encara els hi queden unes setmanes lliures per disfrutar de l'estiu ,dels amics i de les festes majors de alguns pobles abans de la tant ansiada tornada a l'escola encara que per els pares aixó es una alegría encara que per ells un maldecap !


Com deia al principi del post de avui ..Tornada a l'escola i tornada als maldecaps de molts pares,mares, avis i tiets de pensar que cuinare per dinar i per sopar per els fills, nebots i un@ mateix.!


Amb el nou Thermomix® TM6  tot es mot més fácil i simple ja que t'ofereix un nou món de infinitas possibilitats ....i una de elles i una de les mes sorprenents es que tu mateix et pots planificar els menús semanals amb la llista de la compra amb tant sols fent un click a la teva aplicació de Cookido mentre els teus fills fan els deures de l'escola o estan en alguna activitat extra escolar o simplement passant l'estona llegint un llibre ,dibuixant, jugant o parlant amb algún familiar.


T'animes a descobrirles??? Nómes has de contactar amb mí i t'informare sense cap tipus de compromís.


Vinga no esperis més !


Que la tornada a l 'escola  et sigui més fácil i saludable  amb la infinitat de receptes que pots trovar a la teva plataforma.


Deixa que el Thermomix® Tm6 faci els deures per tú!